Atagonomatsu Betsujikomihonjouzou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The rice used is "Yamadanishiki from Hyogo Prefecture". It is a honjozo made with a high refining rate of 60%, which is the highest in the ginjo class. The pleasant aroma, reminiscent of bananas, spreads quickly and disappears beautifully with a refreshing citrus-like acidity.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2022 Great Value Champion Sake

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Other
yakitori

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Niizawa Sake Brewery.Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP