Urakasumi Daiginjo

3.7
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Noble ginkoku (gin aroma) like ripe fruit, soft sweetness and calm taste.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
酸度
1.2
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • First Place Special Award, Ginjo and Daiginjo Division, Fall 2017 National Sake Competition

  • Delicious Sake in a Wineglass Award 2018 Gold Prize

  • 2018 SAKE - selection - Platinum Award in the Ginjo Sake category

  • Delicious Sake in a Wineglass Award 2019 Gold Prize

  • Top Prize, National Liquor Competition, 2021

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP