Ippakusuisei Junmaiginjo Yamadanishiki

3.7
11
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Exquisite balance between the elegant acidity characteristic of Yamadanishiki and the aroma unique to Isshiromizuisei.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamadanishiki produced in Yoshikawa, Hyogo Prefecture
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Shellfish
Balance between the glutamic acid of shellfish and the minerality of monohydrate

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukurokuju Shuzo

取り扱っている飲食店

TOP