Daiginjo Chokai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Daiginjo-shu is brewed at low temperature for a long time, which can be said to be the authentic Akita style. It is a gem that has been nurtured through the united efforts of the brewer's proven techniques and boundless passion. The mellow flavor and gorgeous aroma give it the unique character of Tenju.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki produced in Akita Village, Hyogo Prefecture
アルコール度
16%
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Italian Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Seafood served with ponzu or citrus
Italian Cuisine
Salads, carpaccio, and other dishes that make the most of the flavors of the ingredients

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

TENJU SHUZO CO., LTD.
TOP