Taiheizan Daiginjou Juhounen

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This is a masterpiece brewed with 35% polished Yamada-Nishiki, the finest sake rice available. The gorgeous ginjo aroma and the light, mellow taste, created by Akita-style long low-temperature fermentation, are the crystallization of the brewer's skill. It is a daiginjo-shu for sake competitions that contains the spirit and soul of the brewers.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kodama Brewing Co.,Ltd.
TOP