Gasanryu Kisaragi

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味わいの特徴
Made with "Dewa Sanzu," rice suitable for sake brewing grown in the brewery's own rice paddies and cultivated by the brewer. A clean, fresh daiginjo with a gorgeous aroma. It is easy to drink and recommended for first-time sake drinkers.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Dewa Brilliant
アルコール度
14%
酸度
1.2
日本酒度
+2
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受賞歴

  • JOY OF SAKE 2020 Daiginjo B (Polishing ratio 50% or less) category SILVER Award

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2016 SILVER Award in the Ginjo and Daiginjo category

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Great with spicy and tropical dishes as well as poultry, sashimi, tofu dishes, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shindo Sake Brewery Co., Ltd.
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