Marumasuyonetsuru Genteijunmaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai ginjo sake is the core of the "MARUMASU YONEZURU" series of brands for special dealers. It features three variations according to the rice used, all of which are made from 100% Yamagata-grown rice suitable for sake brewing. Bottle storage after one fire, with a sharp and well-balanced flavor that keeps you drinking.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Sake rice produced in Yamagata Prefecture
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
It has a well-balanced, juicy flavor that goes well with meat dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yonetsuru Shuzo Co., Ltd.
TOP