Shuho Junmaidaiginjo Yamadabo22

4.0
6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo is made from Yamadaho, a rare sake brewing rice known as the mother of Yamadanishiki, polished to a luxurious 22%. It has a rich umami flavor with a clean taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
22%
使用米
Japanese scallop (Patinopecten yessoensis)
アルコール度
17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Its refreshing taste goes well with light white fish.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shuho Sake Brewery
TOP