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Toko Junmai Ginjo Dewasansan
Kojima Sohonten Co., Ltd.|Yamagata
Kojima Sohonten Co., Ltd.|Yamagata
- 味わいの特徴
- On the palate, a soft and delicate texture unfolds, and gentle aromas reminiscent of melon and banana on the verge of ripening emerge.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Dewa Brilliant
- アルコール度
- 15%
- 日本酒度
- +1
受賞歴
Winner of the Gold Award at the Delicious Sake in a Wineglass Awards 2018
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- White fish sashimi, seafood carpaccio, tempura, fried oysters