Sharaku Junmaiginjou BanshuYamadanishiki

4.0
19

Miyaizumi Meijo|Fukushima

Miyaizumi Meijo|Fukushima

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is a once-fired sake made with Yamada-Nishiki from Hyogo Prefecture polished to 50%. This junmai ginjo sake has a mild ginjo aroma, gentle flavor, and an elegant, soft mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
Aizu local cuisine, vegetables, wild vegetables, horse meat, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyaizumi Meijo
TOP