Hanaharu Noujun Junmaishu

3.4
12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai-shu is made from Aizu sake rice "Maihime", carefully polished by in-house rice polishing and slowly matured at low temperature. The perfect balance between acidity and sake level has achieved a rich "medium dry" taste.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
danseuse
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
-1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Pure Rice Department Exhibits

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hanaharu Shuzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP