Mikadomatsu Daiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is made from 38% polished top-grade Special A Yamada-Nishiki from Yoshikawa-cho, Hyogo Prefecture. This Daiginjo-genshu is handcrafted by the toji, who puts all of his skills into the brewing process.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
38%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.2
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Gold medal in the National New Sake Competition for 8 consecutive years

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Matsuoka Brewery Co.,Ltd.
TOP