Kinoene Jummaidaiginjo Yamadanishiki50

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai daiginjo-shu is made from carefully selected "Yamadanishiki" rice, polished to 50% and fermented at low temperature using only white rice and rice malt. It is a gem characterized by its gorgeous aroma and gentle sweetness. This gem is a concentrated product of the toji's techniques and Koshi's characteristics. It is also highly acclaimed overseas.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.0
日本酒度
±0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2023 highest gold star

  • Kura Master 2023 Platinum Award

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
Carpaccio of white fish or octopus, Junmai Daiginjo with its gorgeous aroma is a good toast.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Iinuma Honke Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP