Tokun Jummaiginjo Uhe

2.8
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu brewed with "So-no-Mai" rice developed by Chiba Prefecture for sake brewing, contracted with local farmers and grown with low pesticides and organic fertilizers.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
dance performance held in April by geisha and maiko in Kyoto's Gion district
アルコール度
15〜16%
酸度
1.4
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tokun Shuzo Co.,Ltd
TOP