Koshinotousetsuka Junmaiginjo

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu has won the gold medal in the premium heated sake category of the Heated Sake Contest three years in a row. If you only drink inexpensive sake when heated, try it lukewarm (around 40 degrees Celsius)! Try it lukewarm (about 40 degrees Celsius). Try it lukewarm (about 40 degrees Celsius) to accentuate the original flavor of the rice. It is also popular overseas! It has been sold in New York and Singapore for 20 years. It is still popular in Japanese restaurants.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
5 million stones
アルコール度
15〜16%
酸度
1.2
日本酒度
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • The U.S. National Sake Appraisal 2015 JOY OF SAKE 2015 Ginjyosu Department Exhibition

  • KAN SAKE AWARD 2015 Gold medals in the 2013, 2014, and 2015 Heated Sake Contests consecutively

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sukiyaki, Shabu-Shabu]
Sukiyaki, one-pot dishes, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Takano Shuzo Co.,Ltd
TOP