Jummaidaiginjogenshu Sakamaikikusui

3.5
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Daiginjo-genshu brewed with the fantastic sake rice "Kikusui". Kikusui" is a variety of sake rice that has the famous Omachi sake rice as its parent, and despite its excellent suitability for sake brewing, it disappeared from the market in 1945. Fifty years later, from only 25 grains of seed rice that remained, it has successfully made a comeback.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Chrysanthemum water
アルコール度
17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kikusui Sake Co.,Ltd
TOP