Kourin Yuukijunmaishu

3.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Also known as "Ginkorin". Made from 100% organic JAS-certified Aigamo rice. It is the ultimate food sake with a perfect balance of flavor and acidity. It is also recommended for warming up sake, and its soft and fluffy rice flavor can be felt.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
JAS Organic Certified Rice Japan Haru
アルコール度
15.3%
酸度
1.4
日本酒度
+1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Well-seasoned dishes, fish stews, sake steals, and Western-style dishes with butter and cream.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
TOP