Kourin Yuukijunmaidaiginjo

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Also known as "Kinkorin. It is made from 100% "JAS organic certified rice/grown in Kuwabara-cho, Hashima City, Gifu Prefecture," which is grown using the Aigamo (duck) farming method with no pesticides or chemical fertilizers. It is characterized by its elegant ginjo aroma, full flavor and mouthfeel, gentle mouthfeel, and broad aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
JAS certified organic rice (Hatsushimo 80%, Nihonbare 20%)
アルコール度
15.3%
酸度
1.3
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Dark meat
The moderate acid balance makes it a good match with sashimi, grilled sweetfish, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
TOP