Kaiun Hiyazume Jummai

3.6
14
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Kaiun Hihizume Junmai is a junmai sake that is heat-sterilized and then quickly chilled in a special facility to retain the freshness of the raw sake. It has a youthful, fresh aroma and a slightly dry, crisp taste. We are proud of this junmai sake, which some people say is "like ginjoshu...".
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2014 Pure Rice 9 positions

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Doi Shuzojo Co.,Ltd
TOP