Suginishiki Kimoto Tokubetsujunmai

3.5
1

Sugii Shuzo|Shizuoka

Sugii Shuzo|Shizuoka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a Junmai-shu made with a raw yeast yeast yeast, 60% Yamadanishiki 9 series Shizuoka yeast, but the 2016BY Tokujun is not a Ginjo-type sake, but has a robust, full-bodied and flavorful taste.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15.5%
酸度
1.7
日本酒度
+6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sugii Shuzo
TOP