Seishu Yumesansuijuuwari Oku vintage2015 Jummaiginjougenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Our brewery continues to explore the possibilities of "Yumesansui," high quality sake rice grown under contract in Okumikawa, and offers it as sake "Oku. This time, "Oku" was aged at a low temperature below 10 degrees Celsius. We hope you will enjoy the mellow and deep flavor created by time, while retaining its gorgeous aroma. The depth of sake has been further deepened.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yumesansui produced in Aichi Prefecture
アルコール度
18.5%
酸度
1.8
日本酒度
+2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Cheese
Cheese[Hard Cheeses]
It has a rich flavor and goes well with cheese.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP