Junmaiginjo Mikawabushi

3.6
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
All the rice used is locally grown in Mikawa. It is a well-balanced sake with moderate sweetness, moderate acidity, and a clean finish.
スペック
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Asian Cuisine
Japanese Cuisine[Japanese Eel] Grilled, Other
grilled eel
Asian Cuisine[Thai Cuisine]
Green curry and other spicy curries

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Maruishi Jozo
TOP