Sakayahachibe Isenishiki Junmaiginjo

3.6
6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Ise-Nishiki, a native variety of Mie Prefecture since the end of the Edo period, is grown in our own rice paddies in the Yanagihara area, an ideal growing region. We believe that the delicate and deep aftertaste of Ise-Nishiki is its special characteristic, and we have created a sake that is not flashy, but rather deeply flavored.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Ise Nishiki (variety of sake brewed in Ise City, Hokkaido)
アルコール度
15.8%
酸度
1.3
日本酒度
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
Especially crustaceans such as shrimp and crab. You will enjoy the harmony of the gentle aftertaste.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Gensaka Shuzo
TOP