Banshuikkon Kitanishiki Junmaidaiginjou

3.9
8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Using Hyogo-Kitanishiki grapes, this Junmai Daiginjo is designed to have a smooth throat and a fresh acidity that can be enjoyed with meals.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Hyogo-kita Nishiki
アルコール度
15%
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
The fresh acidity provides a delicious finish that matches your meal.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanyouhai Shuzo
TOP