Kinokuniyabunzaemon Junmai Zenryogohyakumangoku

3.3
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It can be enjoyed at room temperature or warmed (lukewarm to hot) with food. It is especially well suited to light dishes such as Japanese cuisine, and its flavor does not interfere with the food.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
58%
使用米
5 million stones
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • KAN SAKE AWARD 2018 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
It goes well with light chanko-nabe and other dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakano Bc Co.,Ltd.
TOP