Taitenshiragiku Junmaiginjo Asahi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake is made from Asahi rice, a specialty rice (common rice) produced only in Okayama that has attracted particular attention in recent years. Asahi rice is the ancestor of Sasanishiki and Koshihikari, and is a representative rice of Okayama. You will enjoy its gentle flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Asahi (Okayama Prefecture)
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shiragikushuzo Kabushikigaisha
TOP