Seikyo Junmai Takehara

3.4
9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The label has been reissued in the font used until the beginning of the Showa period. It has a slightly sweet taste and a mild mouthfeel with the flavor of koji extracted to the fullest extent. After it is made, it is further aged for a long time to make it mellow and mild. It is a well-balanced, versatile sake with a wide range of expressions, from cold sake to hot sake. If you are drinking Seikagami for the first time, we recommend this sake.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Hiroshima rice
アルコール度
15.4%
酸度
1.4
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakaojouzo Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP