Maboroshi Daiginjo Maboroshi Shirobako

3.8
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake is a daiginjo-shu brewed with yeast from apple peels. Its mellow aroma is refreshing, giving it a cool and refreshing impression and making it even fuller on the palate.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yataganjin/Shin-Senbon
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakaojouzo Co.,Ltd
TOP