Hakubotan Junmaishu

3.5
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai-shu is a junmai-shu made by making good use of the koji enzymes active in the rice malt. It has a deep taste unique to junmai sake brought out by the koji.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
14%
酸度
1.6
日本酒度
-2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • 2016 International Wine Challenge Silver Medal Winner

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hakubotanshuzo Co.,Ltd
TOP