Kinryo Junmaidaiginjo Oosetonohanayome

3.1
6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a refreshing acidic push and an attractive ripe fruit aroma reminiscent of grapefruit. When heated, the sharpness increases, and an astringency similar to that of gyokuro finishes off the taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Sebastes iracundus (species of rockfish)
アルコール度
14%
酸度
2.0
日本酒度
-0.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Light white fish sashimi

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NISHINOKINRYO CORP.
TOP