Iyokagiya Junmaiginjo Muyoka Black Label

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The emphasis is on the flavor of the rice, and it is well-balanced. This is a gem that allows you to fully enjoy the changes in maturity from the taste in early spring to autumn. It is best enjoyed at room temperature in early spring and at a cooler temperature in the summer. It is a representative of Kagiya's work that you will never get tired of drinking.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Matsuyama Mitsui
アルコール度
15.5%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Seiryo Syuzo Co.,Ltd
TOP