Miinokotobuki Junmai Kochinere

3.1
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is made from the same rice as Quadrifoglio and Porcini, Gin-no-sato, but with No. 9 yeast, making it a sake that emphasizes flavor over aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
home of the gods
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Soba, Udon, Noodle Dishes]
Sweet Meat Udon Noodles

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

MIINOKOTOBUKI CO.,LTD.
TOP