Azumaichi Junmaiginjo Nero

3.6
6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is a junmai ginjo-shu with an alcohol content of 13 degrees. It is a low-alcohol sake made by controlling the fermentation of the moromi without diluting the flavor. When you drink it, you will feel that it blends easily in your body.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
49%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
13%
酸度
1.4
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine,Sweets
Italian Cuisine
Goes well with western food with olive oil, fresh cheese and tomatoes
Sweets[Western-style Confectionery]
It goes surprisingly well with desserts made with fruit and cream.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Gochoda Brewery
TOP