Amabuki Uradaiginjo Aiyama

3.7
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This work stands out for its soft umami and noble aroma! It is made with the same recipe as the National New Sake Competition Gold Prize. It tastes even better when poured halfway into a stylish glass. You can drink it chilled in the refrigerator or at room temperature, and the flavor will change depending on the temperature range.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Love Mountain
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2014 FreeStyleUnder5000 4位

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Amabuki Shuzo Co.
TOP