Shichihonyari Junmaiginjou Ginfubuki

3.4
11
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a lighter type of Shichihon-yari. Junmai Ginjo brewed with Ginbuki, a cross between Yamadanishiki and Tamaei, has a soft and gentle flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Ginyu blows snow
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It goes well with gentle-flavored Japanese dishes such as cooked vegetables.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tomita Shuzo
TOP