Jozemmizunogotoshi Jummaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The aroma is full of elegance and the taste is deep, spreading slowly in the mouth. It is also ideal as a gift. This Junmai Daiginjo is made with instant heat sterilization technology, allowing you to enjoy its fresh taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Platinum Award, "Sake with Camembert Cheese", Spring 2012 Jizake Grand Show

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Sashimi of "Nodoguro" (sea bream)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shirataki Sake Brewery Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP