Shirataki Junmai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake is brewed using only rice produced in Niigata Prefecture and is rarely distributed outside of Echigo-Yuzawa, its hometown. It has a refreshing aftertaste with a moderate aroma, while giving a strong sense of rice flavor and depth of flavor. It is a versatile sake that can be enjoyed at a wide range of temperatures, from cold sake to warmed sake.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Niigata rice
アルコール度
15%
酸度
1.6
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • The U.S. National Sake Appraisal 2018 silver (second-place) prize

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Oden]
The delicious taste of rice goes well with oden with dashi broth.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shirataki Sake Brewery Co.,Ltd
TOP