DenshuJunmaidaiginjou Yamahai

3.9
22
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A handmade masterpiece made with covered koji. Junmai Daiginjo-shu is characterized by the delicious acidity of Yamahai brewing and the elegant aroma of Daiginjo-style sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16.5%
酸度
1.4
日本酒度
±0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
It has an aroma and a slightly strong flavor. It goes well with sashimi of tuna.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NISHIDA SHUZOTEN
TOP