1 / 3
Denchu Tokubetsu Junmaishu
NISHIDA SHUZOTEN|Aomori
NISHIDA SHUZOTEN|Aomori
- 味わいの特徴
- Aomori's famous local sake made from "Hanabukiyuki," Aomori's preferred rice for sake brewing. It has a refreshing taste with a strong rice flavor.
- スペック
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Blown Snow
- アルコール度
- 15.5%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- ±0
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- sashimi (raw sliced fish, shellfish or crustaceans)
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃