1 / 2
Daiginjou Utou Hyakuyonjuu
NISHIDA SHUZOTEN|Aomori
NISHIDA SHUZOTEN|Aomori
- 味わいの特徴
- Daiginjo-shu made from Aomori Prefecture's "Hanamoi" rice suitable for sake brewing, polished to 35%. It is characterized by its mild, clear flavor and high, elegant ginjo aroma.
- 情報詳細
- 特定名称
- Daiginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 35%
- 使用米
- falling in love
- アルコール度
- 16.5%
- 酸度
- 1.3
- 日本酒度
- +3
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Elegant impression and good with light dishes
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃