Daiginjou Utou Hyakuyonjuu

3.8
11
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Daiginjo-shu made from Aomori Prefecture's "Hanamoi" rice suitable for sake brewing, polished to 35%. It is characterized by its mild, clear flavor and high, elegant ginjo aroma.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
falling in love
アルコール度
16.5%
酸度
1.3
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Elegant impression and good with light dishes

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

NISHIDA SHUZOTEN

取り扱っている飲食店

TOP