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Kikuizumi Ginkan Ginjouzou
NISHIDA SHUZOTEN|Aomori
NISHIDA SHUZOTEN|Aomori
- 味わいの特徴
- Slightly aromatic, ginjo-shu with a full flavor of rice.
- 情報詳細
- 特定名称
- Ginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Blown Snow
- アルコール度
- 15.5%
- 酸度
- 1.3
- 日本酒度
- +2
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It is not as light on the palate as daiginjo, so it goes well with reddish fish such as tuna.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃