Dassai Jyunmaidaiginjyo Migaki Niwarisanbu Enshinbunri

4.2
40
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The beauty of centrifugal separation is that there is nothing unpleasant about the sake quality, and the addition of a sake quality with a punchy, intense flavor derived from the normal pressing method expresses thickness and complexity in a refined, gorgeous, and delicate manner. This sake is a blend of sake pressed without pressure using the centrifugal separation technique and sake pressed under pressure, which is the normal way of pressing sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
23%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.1
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2018 Junmai Daiginjo Category SILVER

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asahi Shuzo Co., Ltd.
TOP