Kokuryuu Nizaemon

4.4
14
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This is a Junshu (pure) Ginjo-shu with a fresh and elegant flavor and umami, aged in an original way. It is named after the first brewer "Nizaemon" (⼆左衛⾨).
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Nishiki Solder from Tojo, Hyogo Prefecture
アルコール度
16%
日本酒度
+3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
and food

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kokuryu Sake Brewing

取り扱っている飲食店

TOP