Urakasumi Tokubetsujummaishu Kippon

3.5
23
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
100% Sasanishiki produced in Miyagi Prefecture. Harmony of rich rice flavor and moderate acidity.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Sasanishiki (variety of rice)
アルコール度
15〜16%
酸度
1.4〜1.5
日本酒度
+1〜+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • First Prize, Junmai Sake Category, Spring 2019 National Sake Competition

  • First Place, Junmai Sake Category, Fall 2018 National Sake Competition

  • Sake Awards 2018 Special Sake Division Gold Award

  • 2018 SAKE - selection - Gold Award in the Junmai Sake category

  • National Heated Sake Contest 2018 Gold Award in the Premium Heated Sake Category

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP