Urakasumi Kiokejikomi Yamahai Jummaishu Nihyakuhachijugo

3.4
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
With the keyword of "learning from the past," the sake was brewed in wooden vats a long time ago.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
type of soft Japanese confectionery made with rice flour (somewhat similar to Turkish delight)
アルコール度
15〜16%
酸度
1.8〜2.2
日本酒度
+1〜+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Recognized as one of the "100 Culinary Kingdoms 2019"

  • ISC 2017 Bronze Award in the 11th Raw Moto and Yamahai categories

  • IWC 2012 Bronze Medal in the 6th SAKE category Junmai-shu

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP