Urakasumi Yamadanishiki Junmaidaiginjo

3.6
8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a gorgeous fragrance like ripe fruit, and the umami of rice and acidity are in good harmony.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
酸度
1.4
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) 2022 Bronze Medal, Junmai Daiginjo-Sake, SAKE category

  • First Place Special Prize, Junmai Ginjo and Junmai Daiginjo Category, Fall National Sake Competition, 2021

  • Silver Prize in the Daiginjo-shu B category at the 21st National Sake Competition in 2021

  • CINVE (International Competition of Wines and Spirits) 2021 Grand Gold Award in the Japanese Sake category

  • 2021 Kura Master Junmai Daiginjyo Division Gold Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP