Urakasumi Yamadanishiki Junmaidaiginjo Koshu

4.1
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Aged at low temperature for more than three years. Elegant ginkoku (gin aroma) like banana and apple, softly sublimated by the umami of rice.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
酸度
1.3
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • International Sake Challenge 2015 Bronze Prize in the 9th Junmai Daiginjo Sake category

  • International Sake Challenge 2016 Bronze Prize in the 10th Junmai Daiginjo Sake Category

  • International Sake Challenge 2017 11th Junmai Daiginjo Sake Bronze Prize

  • National Heated Sake Contest 2020 Gold Prize in Special Lukewarm Category

  • National Heated Sake Contest 2021 Gold Prize in Special Lukewarm Category

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saura Co.,Ltd
TOP