Dewazakura Sannenjyukuseidaikoshu Karesansui

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
In the olden days, people stored sake and spent three to five years to make it dark and fragrant, and then enjoyed it. Karesansui" recreates the splendor of aged sake in the present. Since its release in 1984, Karesansui has continued to evolve, aiming for "beautiful maturity.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
55%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
seafood and vegetable stew or chowder

酒蔵の想い

酒蔵情報

Dewazakura Sake Brewery Co., Ltd.
TOP