Shimeharitsuru Jun

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu with a slight aroma and a mild, clean aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
5 million stones
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Ginjo Division Exhibition

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
sashimi of flatfish, grilled flatfish and salmon with sake

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyao Sake Brewing Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP