Tengumai Ginjikomi Junmaishu Hakusan Kikuzake

3.3
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A special junmai sake with a fine taste made by gin brewing that harmonizes the subtle aroma of maturity with the delicious flavor of high-quality rice <Limited distribution product>.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
5 million stones, etc.
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Salt
It goes well with sautéed pork or fatty hokke.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shata Shuzo Co.,Ltd
TOP